Sign up now!

Hier is de ideale plek voor wandelliefhebbers en avonturiers! Hier delen we inspiratie, tips en informatie om je wandelervaringen naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een rustige wandeling door het bos wilt maken, een uitdagende bergtocht wilt ondernemen of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur om je heen, we hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek adembenemende wandelroutes, leer over wandeluitrusting en -technieken, en laat je inspireren door de schoonheid en sereniteit van de wandelwereld.Stap uit je comfortzone en ontdek de magie van wandelen! 

Elles van den Broek neemt je mee door de binnenstad van Deventer in deze avondwandeling waarin ze langs verschillende mooie plekken komt, zoals de prachtige sfeervolle straatjes, de Bergkerk en de Lebuineskerk.

Bron: ( yoo.rs )

Geniet van een prachtige wandeling bij Natuurpoort Spier. Deze schilderachtige locatie biedt een ideale uitvalsbasis om de natuur te verkennen. Wandel door weelderige bossen, langs kronkelende paden en ontdek de rust en sereniteit van het landschap. Laat je verrassen door de diversiteit aan flora en fauna en prachtige foto's gemaakt door Jolande Mooij, in deze blog.

Bron: ( yoo.rs )

Verken de ongerepte schoonheid van Kootwijkerzand tijdens een betoverende wandeltocht. Laat je verrassen door uitgestrekte zandvlaktes, majestueuze bossen en een vleugje avontuur in dit bijzondere natuurgebied. Of je nu houdt van ontspannen wandelingen of uitdagende trektochten, Kootwijkerzand biedt voor elk wat wils aldus Elles van den Broek

Bron: ( yoo.rs )