Sign up now!

Op deze pagina vind je allerlei creatieve kindertraktaties!
Hier vind je een schatkist aan leuke en smakelijke ideeën om jouw kleine feestvarkens te verrassen. Van kleurrijke fruitcreaties tot verrassende knutseltraktaties. Voor elk kind wat wils. Laat je inspireren en maak van trakteren een echt feestje!

Met een blikje als basis kun je je eigen ridderfiguurtje creëren en versieren met kleurrijke materialen. Dat is een avontuurlijke traktatie om uit te delen!

Bron: ( yoo.rs )

Vier een betoverend kinderfeestje met een Frozen-thema en verwen de kleintjes met heerlijke Frozen-traktaties van eierkoek. Deze schattige traktaties zijn eenvoudig te maken en zien er prachtig uit. 

Bron: ( yoo.rs )

Maak je kindertraktaties extra speciaal met deze grappige appel traktaties! Met een beetje creativiteit en wat kleurrijke decoraties tover je gewone appels om tot lachwekkende traktaties.

Bron: ( yoo.rs )

Verras jezelf en anderen met heerlijke donut traktaties! Met een beetje creativiteit en wat kleurrijke versieringen kun je van gewone donuts echte feestelijke lekkernijen maken. In deze blog zie je een leuke donut traktatie versierd met snoepgoed in de vorm van een grappig gezichtje.

Bron: ( yoo.rs )

Ontdek een leuke en creatieve manier om schattige hondjes te knutselen met papieren bekertjes! Deze DIY-knutselprojecten zijn perfect voor kindertraktaties. Volg de eenvoudige stappen en tover  gewone papieren bekertjes om in schattige hondenfiguurtjes.

Bron: ( yoo.rs )

Laat je betoveren door deze speelse en smakelijke traktaties die de avonturen van de bekende moppereend tot leven brengen. Met sappige mandarijnen, vrolijke prikkers en een vleugje creativiteit, zorg je voor een traktatie-ervaring vol plezier en gezonde lekkernijen. Lees snel verder in deze blog hoe jij deze leuke en gezonde Moppereend traktatie kunt maken.

Bron: ( yoo.rs )