Sign up now!

Ho Ho Ho! Merry Christmas!
Op deze pagina vind je allerlei leuke items over het thema Kerst.
Heel veel inspiratie kun je opdoen voor onder andere kerstdecoraties, knutselen kerst, tips en lesmateriaal voor school en meer! 

Kerst knutselplezier voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Knutselwerkjes met verf, papier in kerstthema. Er zit vast wel een leuk ideetje bij voor jouw kind, voor op de peuterspeelzaal, klas of BSO. 


Kerstmis Lesmateriaal 

Elles van den Broek heeft weer prachtig lesmateriaal gemaakt voor het thema Kerst. In onderstaande blogs vind je voor de onderbouw en middenbouw allerlei educatieopdrachten die je samen met de kinderen kunt gaan doen. Zo vind je het kerstelfje Tiffeny  met haar familie en er is een compleet Kerstmis lespakket in het thema Bakkerij.

Vogelhuisje pimpen voor Kerst

Crea met Kids heeft een hele leuke tip voor Kerst voor vogelhuisjes. Ze worden voorzien van een dakje van sneeuw en glitters. Je kunt ze mooi ophangen in een fruitkistje die ook helemaal wordt gepimpt in Kerststijl. Kijk snel hoe je deze mooie kerstdecoratie zelf kunt maken in onderstaande blog

Kerst trekpop 

Kijk eens naar deze leuke Kerst trekpoppen die je kunt maken. De Knutseljuf Ede heeft deze kleurplaten gemaakt die je in onderstaande blog kunt vinden om zelf ook zo'n leuke trekpop te maken voor Kerst. Je kan kiezen uit de Kerstman of een rendier of allebei natuurlijk! Ho Ho Ho! 

Yoors Kerst Kookboek

Lekkere recepten voor Kerst!
Het eerste Yoors Kerst Kookboek gemaakt en geïllustreerd door Elles van den Broek met de recepten van andere Yoors leden.