Sign up now!

Haken is een creatieve bezigheid die de laatste jaren weer helemaal in opkomst is. Met een haaknaald en garen kun je de mooiste creaties maken, van kledingstukken tot decoraties voor in huis. Op onze pagina over haken vind je inspiratie, patronen en handige tips om zelf aan de slag te gaan.

Zowel Nederlands als Engelstalige haakpatronen vind je hier in verschillende thema's, zoals baby, dieren, bekende figuren, maar ook bloemen, knuffels en meer. Of je nu een beginnende haakster bent of al meer ervaring hebt, er is voor ieder wat wils. Dus pak je haaknaald erbij en laat je inspireren!

Met deze schattige vingerpoppetjes in jungle-thema kun je je eigen spannende avonturen beleven! Speel met de springende aap, de stoere leeuw, de eigenwijze zebra en Tarzan met zijn wilde haardos, allemaal rechtstreeks op je vingers. Je vindt de gratis haakpatronen in deze blog.

Wat is er nu leuker dan je eigen Geronimo Stilton muis haken? Als grote of kleine fan van de populaire kinderboeken kan je nu de beroemde muis zelf creëren. In deze blog vind je de gratis haakpatroon.

Bron: ( yoo.rs )

Bron: ( yoo.rs )


Haakpatronen Fun

We delen graag weer een nieuw gratis haakpatroon van Koek's Creations met jullie! Dit keer een handig en snel haakproject om rondslingerende spelden in toom te houden.

Deze leuke poppetjes zie je vaak getekend, op papier. Het heten dan stokpoppetjes, of in het engels "a stickman". Je kunt ze nu ook haken met dit gratis haakpatroon

Bron: ( yoo.rs )

Bron: ( yoo.rs )

IJsjes eten is heerlijk, vooral tijdens warme zomerdagen. Maar als je kinderen hebt, weet je dat het soms een uitdaging kan zijn om ze vast te houden zonder dat hun handen bevriezen. Gelukkig is er een oplossing: een gehaakte ijsjeswikkel!

Bron: ( yoo.rs )


Haakpatronen dieren

Hieronder vind je allerlei haakpatronen van dieren, zoals de Mooiste Vis van de Zee

Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )

Haakpatronen Kleurenmonstertjes

Kijk hoe schattig deze gehaakte kleurenmonster knuffeltjes zijn.
Het patroon is in het Nederlands.
Hiernaast vind je ook een gratis haakpatroon van de Kleurenmonster vingerpoppetjes. Welke ga jij maken of maak je ze allemaal?

Meer Kleurenmonster

Bron: ( yoo.rs )


Sesamstraat haakpatronen van Koek's Creations

Deze coole slabbetjes van bekende Sesamstraat vriendjes zijn superleuk voor je baby.