Sign up now!

Hier vind je alles wat je moet weten over Decopatch, de creatieve en leuke knutseltechniek. Decopatch is een techniek waarbij je papier op verschillende oppervlakken kunt plakken om ze te decoreren en te personaliseren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, hier ontdek je inspiratie, tips en trucs om prachtige Decopatch-projecten te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer alledaagse voorwerpen in unieke kunstwerken met Decopatch!

Ontdek een unieke twist in de wereld van decopatchen! Ga voor een creatieve ervaring die net even anders is en ontdek nieuwe mogelijkheden met deze bijzondere techniek. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je materialen en patronen combineert om prachtige decopatch-kunstwerken te maken. 

Bron: ( yoo.rs )

Ontdek de magie van decopatchen met dit leuke project: een houten kistje decopatchen! Geef je oude houten kistje een geheel nieuwe look door gebruik te maken van kleurrijke decopatch-papier en lijm.

Bron: ( yoo.rs )

In deze tutorial van Crea met Kids worden stapsgewijze instructies en handige tips gedeeld om een uniek kunstwerk te maken met behulp van decopatch en oude blikjes. Laat je verbeelding de vrije loop en tover alledaagse materialen om in een kleurrijk en creatief meesterwerk. Ga aan de slag en beleef plezier aan het decoreren van je eigen uiltje met blikdecoratie!

Bron: ( yoo.rs )

Stap in de kleurrijke wereld van Decopatch en ontmoet deze vrolijke koe met zonnehoed! In deze blog deelt De Knutseljuf een creatieve tutorial aan de hand van foto's met uitleg waarin je leert hoe je deze speelse en unieke Decopatch-koe kunt maken.

Bron: ( yoo.rs )