Sign up now!

Op deze pagina zie je verschillende soorten knutsels, van onder andere De Knutseljuf Ede en Crea met Kids
Ook themaknutsels , zoals Herfst, Winter, Halloween, Sinterklaas en Kerst komen voorbij. Op Yoors en onze Pinterest pagina vind je nog veel meer leuke knutsels.

Ontdek een leuke en creatieve activiteit: het maken van slangen met chenilledraad en strijkkralen! Met deze eenvoudige en kleurrijke materialen kun je prachtige slangen creëren die je kunt gebruiken als decoratie of speelgoed. Buig het chenilledraad in verschillende vormen om het lichaam van de slang te maken en voeg vervolgens de strijkkralen toe om de details en patronen te creëren.

Bron: ( yoo.rs )

Voorjaar

Wie is er niet bekend met strijkkralen? Het zoeken naar leuke patronen om te leggen en te strijken kan vaak een hele klus zijn op internet. Maar maak je geen zorgen! Omdat we zo dol zijn op het prachtige boek "Het Kleurenmonster" van Anna Llenas, hebben we onze eigen strijkkraalpatronen gemaakt om met jullie te delen, aldus Crea met Kids en De Knutseljuf Ede.

Bron: ( yoo.rs )

Hoewel het je maag niet echt vult, is dit kleine pizzatje gemaakt van boetseerklei. Het is niet aan te raden om het op te eten, aangezien het een beetje naar klei smaakt. Deze schattige 6 cm pizza is eenvoudig gemaakt met luchtdrogende boetseerklei genaamd "Do & Dry". Je hebt geen oven nodig, wat handig is! Deze klei is ook ideaal voor kinderen, omdat het zacht en flexibel is. Je kunt er zelfs kleine details mee maken, zoals je hier kunt zien. Kijk snel verder in deze blog hoe je deze leuke minipizza zelf kunt maken van boetseerklei.

Bron: ( yoo.rs )

Het creëren van een linosnede, ook wel bekend als linosnijden, is een prachtige druktechniek. Bij deze techniek wordt een negatief patroon gesneden in stevig linoleum. Om een linosnede te maken, heb je verschillende materialen nodig, zoals (kurk)linoleum, een gutsje, verf, papier en een roller. In deze blog wordt uitgelegd aan de hand van informatie en video wat linosnede is.

 

Bron: ( yoo.rs )


Kleuren op nummer kleurplaten

Hieronder vind je allerlei kleuren op nummer kleurplaten in allerlei thema's, zoals dinosaurussen, voertuigen, indianen, huisdieren, fruit en meer.

Bron: ( yoo.rs )


Bron: ( yoo.rs )

Bron: ( yoo.rs )


Drinkrietjes zijn niet alleen handig om je drankje mee op te drinken, maar je kunt er ook creatief mee knutselen. Met hun vrolijke kleuren zijn ze ideaal knutselmateriaal dat uitnodigt tot creatieve projecten, zoals deze mooie hartjes bijvoorbeeld.

Bron: ( yoo.rs )

Maak je eigen kunstvogel op poten!
Kijk eens hoe leuk deze grappige vogel is geworden.
Als je ook zo'n kunstvogel wil maken kijk dan snel op deze blog.

Bron: ( yoo.rs )

Bekijk knutsel en Pin it! op je Pinterest bord