Sign up now!

Op Yoors vind je verschillende mensen die van alles creëren. Variërend van kunst, tekenen, schrijven, knutselen, koken, gedichten, fotografie, muziek. Kortom op Yoors wordt je uitgedaagd om je talenten te gaan ontdekken en je eigen creativiteit in je content te leggen. Regelmatig zijn er leuke challenges die door Yoors worden bedacht, maar ook de Yoorsleden onderling organiseren regelmatig ook eigen challenges. Zo dagen we elkaar creatief uit en tillen ons allemaal naar een hoger creatief level.

Ga jij die uitdaging met ons aan? 

In ieder mens zit wel een stukje verborgen talent of creativiteit die je kunt inzetten. Als je ergens passie voor hebt, dan komt het uit je hart. En alles wat je vanuit je hart maakt, maakt je niet alleen blij, maar dat zie je ook terug in je werk wat je creërt. Op Yoors krijg je die mogelijkheden om door middel van diverse challenges en de tools die je daarbij kunt gebruiken jezelf te ontwikkelen als creator.

UITGELICHT

Kijk hoe leuk! Eén van de leden van Yoors heeft zijn vijfde deel van de kinderboekenserie Kimmie en Ko uitgebracht! Gefeliciteerd!
Het boek gaat over een spannend avontuur van Kimmie en Ko die op safari gaan in Afrika en dan de roze olifant tegenkomen en nog veel meer bijzondere dieren! Lees snel verder onder de foto.

Pointillisme katten

Deze Yoorskunstenares heeft met de prachtige schilderkunsttechniek pointillisme deze katten gemaakt.